Ny inspiration och reflektion varje vecka!

Tidsjakten

Tidsjakten – En serie som hjälper dig att lösa livspusslet. Tidsexperten Petra Brask och programledare Jonas Leksell hjälper Tidsjaktens sönderstressade medverkande att frigöra tid och få rätsida på tillvaron. Tidsjakten sändes på SVT1 under hösten 2014.

b918e3f0af94a19f_800x800ar

 

 

 

 

 

 

foto: Magnus Liam Karlsson

Petra Brasks fredagsblogg

Frigör tid & energi
Här bloggar jag varje fredag och delar med mig av tankar och reflektioner kring mitt liv som effektivitetsexpert på Petra Brask & Partners. När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? Försöker du också lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig?
- Petra Brask

Kontakt

Petra Brask & Partners
Petra Brask är VD, grundare av PB & Partners, utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

info@petrabrask.se
www.petrabrask.se