Ny inspiration och reflektion varje vecka!

Petra Brask YouTubekanal

Här hittar du några av våra korta klipp som finns på vår YouTube kanal, Petra Brask. Vill du prenumera på vår kanal? Klicka här så kommer du till vår youtube kanal. 

 

SURDEGSPADDAN

Har du någon surdegspadda som sitter på ditt skrivbord och väntar när du kommer in på kontoret? Eller som du kanske t.o.m. tar med dig hem? Du vet någon viktig uppgift som du ska göra sen….

Petra Brask och Jonas Leksell kollar in hur det ser ut på en helt vanlig arbetsplats. Häng med!

 

EFFEKTIVA MÖTEN

För många och för långa möten hamnar alltid på en topplacering som en av de största tidstjuvarna på våra arbetsplatser. Följ med Petra Brask och Jonas Leksell i vår serie Effektiva Möten (ca 2 minuter per klipp) för att se vad som egentligen händer när vi har möten.

 

Avsnitt 1 – Viktigaste först

Varför är våra möten så sega ibland och hur kommer man snabbt till den viktigaste frågan på agendan? Petra Brask och Jonas Leksell är ute på ett möte för att se om mötesdeltagarna verkligen har fokus på det som är viktigast.

 

 

Avsnitt 2 – Ställtid

Möten handlar inte bara om att hinna i tid till mötet utan också om kommunikation och att skapa delaktighet. Följ med Petra Brask och Jonas Leksell för att se hur det fungerar på våra arbetsplatser och om det fungerar…

 

 

Avsnitt 3 – Förberedelser

Nyckeln till ett bra möte är förberedelse. Petra Brask och Jonas Leksell tar med dig ut i företagsvärlden för att se hur väl förberedda vi är inför våra möten.

 

Avsnitt 4 – Diskussionspunkt

Har du också kollegor som har svårt att hålla sig till mötesagendan och gärna vill ta upp egna diskussionspunkter? Det kan vara en utmaning att ha en agenda som man ska hålla sig till under mötet. Följ med Petra Brask och Jonas Leksell för att se hur effektiva möten vi har på våra arbetsplatser.

Petra Brasks fredagsblogg

Här bloggar jag varje fredag och delar med mig av tankar och reflektioner kring mitt liv som effektivitetskonsult. - Petra Brask

Kontakt

Petra Brask
VD och Senior Effektivitetskonsult
info@petrabrask.se
www.petrabrask.se
@PetraBrask