Ny inspiration och reflektion varje vecka!

Glad Sommar

midsommarNär jag tittar ut genom fönstret kan jag inte låta bli att le. Det regnar. Termometern visar grader som osökt får mig att längta efter en varm filt. Det är dags för Svensk Midsommar helt enkelt. 🙂 Vill passa på att önska dig, kära bloggenläsare, en riktigt skön och glad Sommar. Skulle du råka bli uppstressad av vädret, släktingar eller sillen så kan du här trösta dig med den senaste forskningen som visar att om du gör stressen till din vän, så är den inte så farlig. Kelly McGonigal menar också att när vi månar om varandra, så utlöser vi kroppens eget botemedel mot stress.

 

 

Så hoppas du hittar någon att måna lite extra om i sommar, kanske dig själv? Bloggen är tillbaka igen i slutet på augusti.

Trevlig Sommar

Petra Brask

 “Alltför många människor rusar genom livet för att undkomma något som inte förföljer dem.”

 

Lämna ett svar

Petra Brasks fredagsblogg

Frigör tid & energi
Här bloggar jag varje fredag och delar med mig av tankar och reflektioner kring mitt liv som effektivitetsexpert på Petra Brask & Partners. När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? Försöker du också lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig?
- Petra Brask

Kontakt

Petra Brask & Partners
Petra Brask är VD, grundare av PB & Partners, utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

info@petrabrask.se
www.petrabrask.se