Ny inspiration och reflektion varje vecka!

Digital utbildning Expedition Tid

Nu kan även du som INTE har tid att gå en effektivitetsutbildning gå vår digitala utbildning Expedition Tid. En e-utbildning i personlig effektivitet som endast tar 1 timme av din tid men som ger ett långsiktigt resultat.

 

planering01beslut01struktur01team01

Är du fångad i vardagsdjungeln och på jakt efter mer tid och energi?
Expedition Tid är en e-utbildning som hjälper dig att söka reda på den tid och energi som finns gömd i din vardag. Vi vill utmana dig till att ge dig in i den snåriga resan Expedition Tid, djupt in i en vardagsdjungel för att hitta de tids- och energitjuvar som döljer sig på jobbet och på fritiden.

Genom denna personliga dokumentär får du följa med Charlie på en utvecklingsresa på jakt efter ny energi i den hektiska vardagsdjungeln – och under tiden fundera över vilka förändringar du själv kan göra. Effektivitetsexperten Petra Brask guidar dig i Personlig effektivitet – vilket inte handlar om att du ska jobba mer utan om hur du kan göra saker bättre, smartare och snabbare och på det sättet frigöra tid. Hur kan du sluta skjuta upp saker, ta bättre beslut, planera, strukturera och arbeta mer effektivt tillsammans med andra för att skapa mer tid och utrymme till annat?

Du får också insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter. Dokumentären varvas med frågor som du själv får ta ställning till och ger dig konkreta verktyg som du kan börja arbeta med i din egen vardag redan idag.

Mer information om vår e-utbildning Expedition Tid hittar du här

 

Petra Brasks fredagsblogg

Frigör tid & energi
Här bloggar jag varje fredag och delar med mig av tankar och reflektioner kring mitt liv som effektivitetsexpert på Petra Brask & Partners. När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? Försöker du också lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig?
- Petra Brask

Kontakt

Petra Brask & Partners
Petra Brask är VD, grundare av PB & Partners, utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

info@petrabrask.se
www.petrabrask.se