Ny inspiration och reflektion varje vecka!

Du kanske vet vad du gör, men vet du varför?

Många vet vad de ska göra. En del vet hur de ska göra det. Men hur många ifrågasätter varför?

När jag nu avslutar min första arbetsvecka efter påsklovet och reflekterar över vad som gjort mest intryck på mig, så är det helt klart Simon Sinek och hans inspirerande föredrag och upptäckt om hur vår hjärna fungerar. Det kan vara din bästa investering i tid på länge. (18 minuter).

http://www.ted.com/talks/lang/sv/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action.html

Tänk om det är dags att börja ifrågasätta varför du gör saker? Reflektera över vad du brinner för? Ta reda på vilka dina grundvärderingar är? När du är klar över det, så har du allt bränsle du behöver för att nå dina mål.

Önskar dig en värdefull helg

Petra Brask

“People don’t buy what you do; people buy why you do it.”
Simon Sinek

Lämna ett svar

Petra Brasks fredagsblogg

Frigör tid & energi
Här bloggar jag varje fredag och delar med mig av tankar och reflektioner kring mitt liv som effektivitetsexpert på Petra Brask & Partners. När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? Försöker du också lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig?
- Petra Brask

Kontakt

Petra Brask & Partners
Petra Brask är VD, grundare av PB & Partners, utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner. Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

info@petrabrask.se
www.petrabrask.se